Стало відомо, що купують в укриття навчальних закладів Оболонського району

В Оболонському районі готують укриття до наступного навчального року

Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на придбання зарядних станцій, акумуляторних та ручних ліхтарів для укриттів в заклади освіти Оболонського району міста Києва.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати наступні прилади:

  • Світлодіодні ліхтарі чорного кольору з алюмінієвим міцним корпусом. Роботу мають забезпечувати дві батарейки С типу діжечка. Потужність не менше 10 Вт. Таких приладів планується придбати 331 шт.

  • Ліхтарі акумуляторні мають мати зручну ергономічну ручку для перенесення, вбудовану сонячну панель та працювати від акумулятора. А також повинні мати два джерела світла: переднє (основне) та бокове. Таких приладів планується придбати 367 шт.

  • Портативна зарядна електростанція потужністю не менше 800 не більше 1000 Вт з функцією підключення до сонячного генератора для побутового використання. Таких приладів планується придбати 174 шт.

Очікувана загальна вартість - 5 142 818 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет.

Строк поставки - до 15 вересня 2024 року. Місцем поставки товарів вказано 113 закладів освіти Оболонського району міста Києва.

Дата оприлюднення тендеру - 12 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 20 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки планують витратити на пакети для сміття для шкіл Оболонського району.

Читайте также