Виграш 50 тис. грн. В Києві нагородили переможця програми з підприємництва для стартапів

Atmosphere – це інтелектуальна система точних локальних прогнозів погоди та моніторингу стану повітря

У Київській міській раді пройшло нагородження переможців програми "City Boost" з підприємництва для стартапів, орієнтованих на благоустрій та розвиток міста.

Переможцем програми обрано стартап Atmosphere, а команда проєкту отримала 50 тисяч гривень на розвиток ідеї. Водночас стартап Deputy CRM отримав спеціальний приз Київської міської ради у розмірі 30 тисяч гривень.

Atmosphere – це інтелектуальна система точних локальних прогнозів погоди та моніторингу стану повітря. Deputy CRM – digital-платформа, яка автоматизує роботу депутатів та громадських приймалень зі зверненнями виборців на території всієї України.

 "Необхідно разом з киянами впроваджувати сучасну міську політику. Київ має бути високотехнологічним та комфортним для життя містом. Важливо співпрацювати з ініціативними представниками громади та спільно розробляти та реалізовувати проєкти", – сказав секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Організатором проєкту став Фонд підтримки інновацій "Social Investment Fund", інноваційним партнером – бізнес-інкубатор YEP. Ініціативу підтримали заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко та депутатка Київської міської ради, заступниця голови постійної комісії з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг Ксенія Семенова.

Як писали "Коментарі", мер Києва Віталій Кличко зустрівся з киянами - призерами ХХХІІ Олімпіади в Токіо та нагородив спортсменів і тренерів. П’ятеро спортсменів та 7 тренерів отримали грошову винагороду, а двоє бронзових призерів – також відзнаку Київського міського голови “Знак Пошани”. Міська влада виділила на матеріальну підтримку олімпійців та їхніх тренерів 3 млн 150 тис. грн. А незабаром грошову винагороду отримають також кияни-паралімпійці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися