На території НАУ відкрили молодіжний простір Youthfull

У день відкриття в просторі пройшов майстер-клас для молоді

На території Національного авіаційного університету в Києві відкрили молодіжний центр YouthFull.  Відповідний меморандум про відкриття простору  підписали директор КМЦ Андрій Омельченко та ректор НАУ Максим Луцький.

Проєкт YouthFull – це мережа молодіжних просторів для заохочення розвитку волонтерського та громадського руху серед молоді.

У день відкриття в просторі пройшов майстер-клас для молоді "Як розкрити свою унікальність та реалізуватися в сучасних умовах" під керівництвом сертифікованої бізнес-тренерки Ольги Кілат.

"Київський молодіжний центр робить ще один важливий крок у напрямі роботи з молоддю. Відкриття чергового простору партнерської мережі "YouthFull" у стінах вишу є свідченням наших твердих намірів створювати якісні, а найголовніше – потрібні молоді речі. Без бюджетного фінансування проєкту, виключно власними силами, ми працюємо і продовжуватимемо працювати над розширенням нашої партнерської мережі, пошуком нових приміщень", – зазначив директор КМЦ  Андрій Омельченко.

Як писали "Коментарі", олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби та народний депутат України від партії "Слуга народу" Жан Беленюк планує відкрити зал та секцію з боротьби в Оболонському районі столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися