Переможець Громадського бюджету. На Оболоні відкрили сучасну шкільну бібліотеку

Відкриття відбулося у формі свята-квесту

У столичному навчально-виховному комплексі № 240 "Соціум" відкрили сучасну шкільну бібліотеку. Її створили за проєктом-переможцем Громадського бюджету.

 

Відкриття відбулося у формі свята-квесту для учнів молодших класів на знання сучасної дитячої літератури, загадок, прислів’їв. Для них старші товариші, в образах героїв казок, проводили ігрові тести на кожній з локацій бібліотеки.

 picture

На захід завітав голова Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик, який привіз книжки для поповнення бібліотеки. Він також подякував директорці НВК №240 Інні Гонтар за втілення дуже крутого комплексного проєкту.

 

Як писали "Коментарі", у Київській молодіжній бібліотеці на основі перiодичних видань з власних фондiв підготували поради, як досягти гармонiї у споживаннi інформації. Кількість інформаційних злочинів за останні п’ять років зросла у 2,5 рази. Саме тому важно дбати та посилити інформаційну безпеку. Це стосується як якісного контенту у соціальних мережах, так і захисту коштів на банківській картці. Iнформаційна безпека — це також про конфіденційність повідомлень у месенджерах та захист від кібер-атак об’єктів критичної інфраструктурих, наприклад аеропорту "Бориспіль

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися