Ледь не all inclusive. На Печерську показали оновлене харчування в школі

Вже у перший день другого семестру учні могли обрати різні страви або обрати з кількох запропонованих страв на свій смак.

В понеділок, 10 січня, у навчальних закладах Києві розпочався другий семестр 2021/2022 навчального року. Влада Печерського району показала, як реформували шкільне харчування. Світлини показали  на сторінці Печерської РДА. 

picture

Вже у перший день другого семестру учні могли  обрати різні страви або обрати з кількох запропонованих страв на свій смак.

Меню має містити кілька видів овочів, фруктів, м’ясні та рибні страви, кілька різновидів напоїв, хлібобулочні вироби, запіканки, сирники та кілька видів гарнірів.

picture

На фото процес отримання їжі нагадує заклад громадського харчування або ж всім відому систему “все включено”.

Також немає тарілок – а спеціальні підноси.

 picture

Як писали "Коментарі", важливість питання харчування школярів в навчальних закладах складно переоцінити. Київська влада вирішила збільшити соціальний захист деяких категорій населення, зокрема, надавши їм безкоштовні обіди в школах столиці. Так, на засіданні ПК Київради з питань охорони здоров'я та соціальної політики депутати підтримали надання додаткових пільг і гарантій киянам-учасникам АТО і членам їх сімей, Сім'ї киян-Героїв Небесної Сотні і постраждалим учасникам Революції Гідності.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися