Все прозоро. У Києві замовили 120 тисяч електронних учнівських квитків

Система оформлення учнівських – проста та прозора

У столиці замовили понад 120 тисяч електронних учнівських квитків. Про це на своїй сторінці повідомив керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) та заступник голови КМДА Петро Оленич.

Він підкреслив, що система оформлення учнівських – проста та прозора. Крім того, учнівський можна приєднати до "Київ Цифровий". До слова, у застосунок "Київ Цифровий" водії додали близько 300 тисяч авто й оплачують понад 30 тисяч паркувань щомісяця.

Оленич підкреслив, що електронний учнівський – це перший крок для створення додаткових цифрових сервісів для школярів.

Станом на сьогодні електронних учнівських: замовлено – 124 595, виготовлено – 112 503, передано на доставлення до шкіл – 95 704.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в українській столиці хочуть запровадити безплатний проїзд у міському громадському транспорті, а також створили спеціальну робочу групу з питань тарифів на проїзд. Про це повідомив депутат Київської міської ради Андрій Вітренко, повідомляє видання "Дзеркало тижня Україна". Політик заявив, що депутати створили робочу групу з вивчення питання вартості проїзду на тлі новин щодо підвищення тарифів у міському транспорті. Він зазначив, що опрацьовуватиметься питання запровадження безплатного проїзду у транспорті для мешканців столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися