Столичні школи продовжать працювати у звичайному режимі

Серед 320 тисяч учнів і вчителів Києва хворіють зараз понад 1500

Київські школи працюватимуть у звичайному режимі. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський. За його словами, захворюваність серед школярів ще далека від критичних показників.


Він нагадав, що Київ перебуває у "жовтій" зоні карантину. Водночас керівництво школи може ухвалити рішення про переведення учнів на дистанційну форму навчання.


Мондрієвський додав, що серед 320 тисяч учнів і вчителів Києва хворіють зараз більш як 1500. На дистанційному навчанні знаходяться лише дві школи. Водночас тисячі класів у різних школах. Крім того, голови районних адміністрацій отримали доручення посилити контроль за протиепідемічними заходами у школах.


Як повідомляли "Коментарі", у київських навчальних закладах подорожчає харчування. Таку відповідь отримали журналісти на запит від районних управлінь освіти. Зокрема, у Солом'янському районі шкільні обіди подорожчають удвічі. Наразі одна порція гарячого сніданку коштує 15,68 грн, а обіду – 21,15 грн. За словами в.о. начальника районного управління освіти Віктора Ужицького, планова вартість одного сніданку становить 34 грн, а обіду – 41 грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися