КНУ ім. Шевченка знову потрапив у світовий рейтинг CWUR

Це вже четвертий рік поспіль

Київський національний університет імені Тараса Шевченка знову потрапив у світовий рейтинг університетів та наукових установ від консалтингового центру CWUR. Це вже четвертий рік поспіль. І, до слова, це єдиний заклад вищої освіти в Україні, який потрапляє в цей рейтинг. Про це повідомляє cwur.org.

КНУ увійшов до ТОП серед 19 788 університетів світу. Також до рейтингу потрапили декілька наукових інституцій Національної Академії Наук України: Національний науковий центр Харківський фізико-технічний інститут, Інститут ядерних досліджень, Інститут кібернетики, Інститут сцинтиляційних матеріалів, Інститут теоретичної фізики.

Рейтинг створюють за сімома критеріями: якість освіти (25%), зайнятість випускників (25%), якість підготовки професорсько-викладацького складу (10%), число опублікованих досліджень (10%), кількість публікацій у провідних журналах (10%), кількість статей у впливових виданнях (10%) і цитованість робіт із афіліацією університету (10%).

Як повідомляли "Коментарі", Київський національний університет (КНУ) імені Тараса Шевченка відновив навчальний процес на початку квітня.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися