Вакансія одного з компідприємств у Києві викликала ажіотаж

Яку професію обирають мешканці Києва

Минулого тижня столичний метрополітен оголосив набір на курси машиністів і машиністок електропоїзда. Передбачалося, що реєстрація триватиме до 19 серпня, однак її закрили достроково. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Менше ніж за тиждень київський метрополітен отримав понад 450 анкет кандидатів на навчання.  

“Метрополітенівці дякують за високу активність та інтерес до роботи у столичній підземці. Наразі прийом заяв на курси машиністів і машиністок призупинений. Фахівці з кадрової роботи комунального підприємства розпочали опрацювання анкет. Кількість слухачів обмежена, група становить 30 осіб”, - йдеться у повідомленні КМДА.

Раніше повідомляли, що навчання розпочнеться 2 вересня і триватиме 26-28 тижнів. Курси безплатні. Слухачі отримують стипендію орієнтовно 8000-8500 гривень.

Одним із головних вимог до кандидатів є відмінне здоров’я, яке перевірять лікарі.

“Після вдалого завершення навчання слухач отримує посвідчення на право керування електропоїздом і  розпочне роботу на лінії. Заробітна плата – орієнтовно 28 тисяч гривень. Через рік машиніст може підвищити свою кваліфікацію та отримати III клас. Заробітна плата становитиме орієнтовно 33 тисяч гривень”, - йдеться у повідомленні.

Кандидати можуть ознайомитися з іншими вакансіями у столичному метрополітені за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у багатоповерховому будинку в Оболонському районі столиці обірвався ліфт. Про стан ЖКГ та інфраструктури у столиці читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися