Стан ЖКГ у столиці жахливий: у багатоповерхівці обірвався ліфт (ВІДЕО)

Ліфт обірвався з третього поверху

У багатоповерховому будинку в Оболонському районі столиці обірвався ліфт. Рятувальники допомогли жінці вибратись з ліфтової шахти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у м.Києві.

У ДСНС повідомили, що 23 червня о 21:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що за адресою проспект Володимира Івасюка в ліфтовій шахті знаходиться людина.

Рятувальники попередньо повідомили, що у 24 поверховому житловому будинку, стався аварійний спуск ліфта з 3 на 1 поверх, де знаходилась літня жінка. “Рятувальники спільно з працівниками служби "Аварійна ліфтів", за допомогою шанцевого інструменту деблокували двері ліфтової кабіни. Жінку передали медикам з діагнозом гостра реакція на стрес, але від госпіталізації вона відмовилась”, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Очевидно, що інфраструктура столиці потребує негайного ремонту, а нерідко й повної заміни об'єктів. 

Однак у цей час у КМДА переймаються іншими питаннями - у полі зору посадовців - облаштування нової системи поливу дерев, організації свят, реалізації незаконних схем та отримання хабарів. Київ втрачає кошти на малі проєкти для "вау ефекту" замість того, аби вкладати ресурси в потрібні місту обʼєкти. Про це заявив депутат Київради, голова постійної комісії Київміськради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Вітренко. Детальніше про ситуацію тут.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кияни висловили своє бачення щодо ефективності роботи столичної влади. Скільки мешканців підтримують дії мера Києва читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися