Державна служба зайнятості посилить захист інформації: скільки планують витратити

Роботи із забезпечення захисту інформації планують завершити до кінця 2024 року

Державний центр зайнятості оголосив тендер на послуги зі створення комплексної системи захисту інформації інформаційних систем Державної служби зайнятості з проведенням державної експертизи та з проведення тестування інформаційних мережевих ресурсів на несанкціоноване проникнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує наступні етапи надання послуг:

  • Обстеження середовищ функціонування інформаційних систем (ІС) та формування загальних вимог до комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) та політики безпеки. Розробка технічного завдання на створення КСЗІ ІС1, ІС2, ІС3.

  • Розробка техноробочих проєктів КСЗІ ІС1, ІС2, ІС3 та експлуатаційної документації.

  • Проведення попередніх випробувань та дослідної експлуатації КСЗІ ІС1, ІС2, ІС3.

  • Подача Заяви про проведення експертизи КСЗІ до Адміністрації Держспецзв’язку для визначення організатора державної експертизи. Укладання договору з організатором державної експертизи.

Очікувана загальна вартість - 4 990 000 гривень.

Джерело фінансування закупівлі - кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Умови оплати - пiсляоплата 10 робочих днів.

Строк поставки - до 20 грудня 2024 року. Місцем надання послуг вказано вул. Еспланадна, 8/10, м. Київ – Державний центр зайнятості.

Дата оприлюднення тендеру - 12 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 серпня 2024 року. Початок аукціону також планується 20 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київпастранс” витратить на обладнання майже 50 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися