Найоплачуваніші вакансії у Києві: кому платять більше

Найвищі зарплати на сьогоднішній день у сфері IT-технологій

Стало відомо, що в середньому на місяць заробляють фахівці різних галузей у Києві. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на пресслужбу Київського міського центру зайнятості.

Найвища заробітна плата сьогодні у фахівців з розробки комп'ютерних програм. У середньому за один місяць вони одержують до 110 тисяч гривень. Слідом за ними йдуть фахівці з розробки та тестування програмного забезпечення. Їхня зарплата становить приблизно 72 000 гривень на місяць. Наступними у цьому рейтингу із зарплатою у 58 000 гривень йдуть інженери з програмного забезпечення комп'ютерів. Аналітикам комп'ютерних систем обіцяють до 54 тисяч гривень на місяць.

Далі йдуть вакансії, де зарплата менша за 50 000 гривень на місяць. Так, інженери з комп'ютерних систем заробляють приблизно 48 тисяч гривень. Аналітики консолідованої інформації отримують за місяць близько 47 тис. грн. Приблизно 45,5 тисячі гривень на місяць отримують інженери-програмісти.

Крім сфери IT-технологій, високооплачуваними є вакансії менеджерів різних напрямків. Приміром, зарплата менеджера з маркетингу в середньому становить 25 000 гривень.

Є також третя категорія ТОП-вакансій — це, в основному, робітничі професії. Рихтувальникам кузовів роботодавці готові платити приблизно 40 000 гривень на місяць. Зварювальники можуть отримувати до 32,5 тисяч гривень. Електромонтажники – 24 000 гривень. Газорізачі на місяць отримують до 23,5 тис. грн. Бетонники та монтажники – від 22 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" поінформував про те, що міський голова столиці Віталій Кличко розкрив свою заробітну плату за вересень 2021 року, а також заступників голови Київської міської державної адміністрації. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, скільки грошей заробив Київ на туризмі та як розвивають туристичну галузь у столиці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися