"Динамо" провело перше тренування під керівництвом нового тренера

Наступний матч "Динамо" запланований на 12 листопада

Після гри проти "Шахтаря" на стадіоні "Динамо" у п'ятницю ввечері, Мірча Луческу оголосив про свою відставку з посади головного тренера клубу. На наступний ранок президент клубу Ігор Суркіс представив Олександра Шовковського, який працює асистентом Мірчі Луческу і зараз працює у якості виконувача обов’язки головного тренера.

Про це повідомляє "Динамо Київ".

Після ранкової презентації, під час якого президент, тренерський штаб та гравці висловили подяку Мірчі Луческу, команда розпочала перше тренування під керівництвом нового тренера. Гравці розділені на дві групи: ті, хто гравці в попередньому матчі, отримали менше навантажень, націлені на відновлення, тоді як друга група активно працювала під дощем.

Наступний матч "Динамо" запланований на наступну неділю, 12 листопада. Команда вирушить до Кривого Рогу, де зустрінеться з лідером чемпіонату, "Кривбасом".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що під час настання в Запорізькій області загинув вихованець київського "Динамо" Олександр Щетинін - він віддав життя в бою з російськими окупантами 29 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою футбольного клубу на його ресурсах.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися