У наступі на Запоріжжі загинув футболіст із київського "Динамо": деталі

Під час настання в Запорізькій області загинув вихованець київського "Динамо" Олександр Щетинін

Під час настання в Запорізькій області загинув вихованець київського "Динамо" Олександр Щетинін - він віддав життя в бою з російськими окупантами 29 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою футбольного клубу на його ресурсах.

Відомо, що Олександр Щетинін з Вишгорода народився 1990 року та навчався в академії "Динамо". Грав за команду "Локомотив", яка вважалася філією столичного клубу. На фронті мав позивний "Динамо".

Нагадаємо, що у місті Ірпінь Київської області на території храму Парафії Покрови Божої Матері ПЦУ розглядається ідея створення меморіального комплексу, який вшановує пам'ять загиблих захисників міста. Про це повідомила керівник відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

Сьогодні провели дуже конструктивну зустріч зі створення комплексу з вшанування пам'яті загиблих ірпінців - захисників нашого міста та тих, хто віддав життя за незалежність України, а також громадянських мешканців громади, чиє життя забрало війну, - йдеться у повідомленні.

Це комплекс планують звести на території храму Парафія Покрови Божої Матері ВЦУ у м. Ірпінь та навколо неї. За словами Антонюка, саме тут, поряд, на сучасній Алеї Героїв АТО, розпочалася історія вшанування подвигів наших загиблих земляків-захисників України.

Територія храму буде об'єднана в єдиний ансамбль з Алеєю Героїв АТО, місцем, де встановлено пам'ятник Територіальної оборони та площу поруч із меблевим магазином.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися