Кличко прокоментував перемогу збірної України над Швецією

Міський голова столиці Віталій Кличко відреагував на феєричну перемогу збірної України по футболу в матчі 1/8 фіналу Євро 2020 проти збірної Швеції. Про перемогу національної команди він висловився на своєму каналі в Telegram.

Кличко привітав збірну України з перемогою у матчі зі шведами та виходом до чвертьфіналу Євро 2020. Він заявив, що мільйони українців сьогодні хворіли і підтримували наших футболістів, які показали справжню гру і волю до перемоги в матчі зі Швецією.

Нагадаємо, що в ніч з 29 на 30 червня збірна України з футболу вперше вийшла у чвертьфінал чемпіонату Європи у своїй історії, обігравши збірну Швеції з рахунком 2-1. Другий гол на 121-й хвилині забив нападаючий СК "Дніпро-1" Артем Довбик, який вийшов на заміну за кілька хвилин до цього.

Також в матчі жорстко травмували гравця нашої команди та київського "Динамо" Артема Бесєдіна, який отримав серйозне пошкодження ноги після прямого удару ногою від гравця збірної Швеції, який був вилучений з поля за даний епізод.

Наступний матч в 1/4 фіналу Євро 2020 збірна України зіграє проти збірної Англії. Поєдинок команд Андрія Шевченка і Гарета Саутгейта відбудеться в суботу, 3 липня в Римі, початок заплановано на 22:00 за київським часом.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися