Травмований форвард київського "Динамо" Бєсєдін вільно ходить на відпочинку в Туреччині (Фото)

Нападник київського "Динамо" і національної збірної України з футболу Артем Бєсєдін, який отримав жахливу травму в матчі Євро 2020 проти Швеції, поїхав на відпочинок в Туреччині, де вільно гуляє біля басейну. Про це стало відомо з публікації на сторінці футболіста в Instagram.

Бєсєдін опублікував фото з прогулянки біля басейну під час відпочинку в Туреччині. На фотографії він стоїть разом зі своєю дружиною Радмілою Карафєтовою, а на його травмованій нозі немає слідів травми або бандажа.

Нагадаємо, що в додатковий час матчу між збірними Швеції та України в 1/8 фіналу Євро 2020 року, захисник шведів Маркус Даніельссон прямою ногою влетів в опорну ногу Бєсєдіна, на моменті епізоду можна було побачити, як коліно і нога футболіста вигинаються в іншу (неприродну) сторону.

Травма Бєсєдін стала ключовим епізодом всієї гри, поскільки за грубий фол шведський захисник був вилучений з поля прямий червоною карткою. Після цього шведи сіли в глибоку оборону, а українська команда пішла вперед. На останніх хвилинах матчу нападник української збірної Артем Довбік забив вирішальний гол і вивів нашу команду в 1/4 фіналу.

Після травми Бєсєдін покинув розташування збірної і повернувся до Києва, де пройшов медичне обстеження. Згідно з висновком лікарів, йому буде потрібно мінімум пів року на відновлення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алина

9 липня 2021, 03:24

Прежде,чем писать такую чушь в статье,хотя бы потрудились прочитать,что написано под фото. Там указано,что это май 2021. А,если бы он выложил фото 10-ти летней давности,сказали бы,что Артем после травмы помолодел на 20 лет? Вот дебыли...

Педро

8 липня 2021, 16:08

Отличный артист. Станиславский сказал бы: "Верю". Такого футболиста надо поощрить и не отпускать из команды.

Артур

8 липня 2021, 12:45

за косил нормально, такого игрока в три шеи гнать нужно

Серый

8 липня 2021, 10:02

Наверное ,его спутница ловким и точным ударом своей ноги выгнула ногу Беседина в обратную сторону. Все стало на место ,можно дальше тратить денежки и вспоминать, как мы мечтали зазвездиться в финале ,если бы не ,ну, там неудачеый день попался,чужой сиалион, сильно кричали болельщики англичан, ну и другие важные события.

Жора

8 липня 2021, 07:25

В армию его отправить на срочную службу там за наши налоги пользу может принесет стране и косить не дадут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися