Нападник київського "Динамо" Бесєдін показав тренування після жахливої травми (Фото)

Форвард київського "Динамо" і збірної України з футболу Артем Бесєдін показав тренування після жахливої травми ноги в матчі проти збірної Швеції в 1/8 фіналу Євро 2020. Про це стало відомо зі сторінки футболіста в Instagram.

Футболіст показав, як підтримує фізичну форму після серйозної травми на чемпіонаті Європи. Він виклав відео в історію, на якому він підтягується на турніку з гіпсом на лівій нозі. Запис Бесєдін підписав фразою тому, що труднощі надають речам ціну.

Раніше Бесєдін викладав фотографію з відпочинку в Туреччині, де він вільно прогулювався біля басейну, яка викликала сумніви в його травмі в медіа, проте пізніше виявилося, що фото було зроблено ще до поїздки нападника на Євро 2020.

Нагадаємо, що в додатковий час матчу між збірними Швеції та України в 1/8 фіналу Євро 2020 року, захисник шведів Маркус Даніельссон прямою ногою влетів в опорну ногу Бесєдіна, на моменті епізоду можна було побачити, як коліно і нога футболіста вигинаються в іншу (неприродну) сторону.

Травма Бесєдіна стала ключовим епізодом всієї гри, оскільки за грубий фол шведський захисник був вилучений з поля прямий червоною карткою. Після цього шведи сіли в глибоку оборону, а українська команда пішла вперед. На останніх хвилинах матчу нападник української збірної Артем Довбік забив вирішальний гол і вивів нашу команду в 1/4 фіналу.

Після травми Бесєдін покинув розташування збірної і повернувся до Києва, де пройшов медичне обстеження. Згідно з висновком лікарів, йому буде потрібно мінімум пів року на відновлення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися