"Вам тут не раді": фанати київського "Динамо" осквернили емблеми "Шахтаря" (Фото)

У центрі столиці після презентації нової футбольної форми донецького "Шахтаря" фанати київського "Динамо" осквернили банери з символікою команди-конкурента. Про це повідомили на сторінці ультрас столичного клубу в Facebook.

Презентація форми донецького клубу на сезон 2021/22 проходила в Українському Домі, який розташований на Європейській площі, а будівля була прикрашена емблемами "Шахтаря". Неподалік від Українського Дому розташований стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Емблеми гірників були зірвані фанатами київського клубу або закидані яйцями, ультрас "Динамо" заявили, що донецькому клубу "тут не раді".

Нагадаємо, що форвард київського "Динамо" і збірної України з футболу Артем Бесєдін показав тренування після жахливої травми ноги в матчі проти збірної Швеції в 1/8 фіналу Євро 2020. Про це стало відомо зі сторінки футболіста в Instagram.

Футболіст показав, як підтримує фізичну форму після серйозної травми на чемпіонаті Європи. Він виклав відео в історію, на якому він підтягується на турніку з гіпсом на лівій нозі. Запис Бесєдін підписав фразою тому, що труднощі надають речам ціну.

Раніше Бесєдін викладав фотографію з відпочинку в Туреччині, де він вільно прогулювався біля басейну, яка викликала сумніви в його травмі в медіа, проте пізніше виявилося, що фото було зроблено ще до поїздки нападника на Євро 2020.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Щеневмерло

16 липня 2021, 11:06

Киевляне-меньшие братья по разуму. Анализ их действий с 1918 года это наглядно показывает. Вначале они дважды встречали оккупантов с хлебом солью в 1918 и в 1941 гг, потом помогали в бабьем Яру, потом умудрились дважды выбрать себе мэром Леню-Космоса, а потом отбитого наглухо боксера. Дважды поддержать майданутых-это полное отсутствие ума и инстинкта самосохранения. А в промежутках был еще и Чернобыль и массовое переселение рагулей в столицу. Ну и празднования в честь извергов СС в центре города. Так что можно думать о биомусоре, населяющем киевские пагорбы?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися