Воротар збірної України Бущан заявив, що їздить у київському метро

Голкіпер національної збірної України з футболу і київського "Динамо" Георгій Бущан розповів про те, коли востаннє він користувався громадським транспортом і їздив у метро. Про це повідомляє видання "Fanday".

За його словами, останній раз він користувався громадським транспортом перед Євро-2020, коли спускався в підземку на станції "Вокзальна". Він сказав, що місто стояло в заторах, а йому треба було дістатися в іншу точку.

Бущан підкреслив, що він багато відкатав на метро у своєму житті та зізнався в любові до запаху підземки, адже влітку там прохолодно, а взимку тепло.

Нагадаємо, що форвард київського "Динамо" і збірної України з футболу Артем Бесєдін показав тренування після жахливої травми ноги в матчі проти збірної Швеції в 1/8 фіналу Євро 2020. Про це стало відомо зі сторінки футболіста в Instagram.

Футболіст показав, як підтримує фізичну форму після серйозної травми на чемпіонаті Європи. Він виклав відео в історію, на якому підтягується на турніку з гіпсом на лівій нозі. Запис Бесєдін підписав фразою тому, що труднощі надають речам ціни.

Раніше Бесєдін викладав фотографію з відпочинку в Туреччині, де він вільно прогулювався біля басейну, яка викликала сумніви у його травмі в медіа. Проте пізніше виявилося, що фото було зроблено ще до поїздки нападника на Євро-2020.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися