Динамівці в матчі з болгарами: де подивитися трансляцію

Матч киян з болгарами транслюватимуть на YouTube

Київське "Динамо" зіграє 4 лютого з болгарським столичним футбольним клубом "Левські". Матч проходитиме на арені Mardan Stadium в Туреччині. Початок заходу - о 16:00. Про це повідомляють в прес-службі ФК "Динамо Київ".

Спортивну подію транслюватимуть на офіційному ютуб-каналі "Динамо Київ".

Наразі київська команда перебуває на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Футболісти провели кілька матчів з іноземними командами.

Суперником киян стане титулований клуб софійський "Левські". Цей клуб було створено в 1914 році. За свою історію команда 26 разів стала чемпіонами Болгарії, стільки ж разів вигравала національний Кубок й тричі стала володаркою Суперкубку Болгарії.

Наразі команда перебуває на шостому місці у Першій лізі Болгарії. Ця команда доволі молода - середній вік її гравців становить 22,4 роки. У складі клубу грає кілька нових футболістів:  центральний захисник з Гамбії, центрбек з Нідерландів та захисник з Бразилії.

У матчах "Левські" в Туреччині три рази була нічия, один раз він поступився турецькому клубу "Генчлербірлігі". Після гри з киянами, болгари планують зустрітися ще з рівненським клубом "Верес".

Останні матчі з "Динамо" проходили 20 років тому - в 2002 році. Тоді "Левські" програли киянам в двох серпневих матчах з однаковим рахунком 0:1. Це були матчі останнього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

У понеділок, 7 лютого, київське "Динамо" зіграє з командою Чорногорії - клубом "Рудар" з Плєвля. Поєдинок між партнерами відбудеться в Белеку. Ця команда досить сильна, "Рудар" має титули чемпіона Чорногорії та переможця національного Кубка.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Голосіївському районі Києва відбудуться міжнародні аматорські змагання з перегонів на лижах. У ювілейних перегонах позмагаються за кубок більше півтисячі любителів лижного спорту та понад 30 команд. Участь в них можуть брати діти та підлітки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися