Киян запросили подивитися на міжнародний турнір зі спортивної гімнастики

У турнірі зі спортивної гімнастики візьмуть участь спортсмени з 10 різних країн

Сьогодні, 27 вересня, о 12:00, у столичному Палаці Спорту пройде XVIII Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики "Ukraine International Cup 2020". Про це повідомили в департаменті молоді та спорту.

В цьому році у заході візьмуть участь 85 спортсменів з 10 різних країн світу: Вірменії, Грузії, Ізраїлю, Німеччини, Латвії, Литви, Словенії, Білорусі, Узбекистану. Також традиційно представлена збірна команда України. Зазначається, що вхід вільний.

Організовує та проводить змагання Олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Стелла Захарова під егідою Міжнародного благодійного фонду "Спорт і діти", який вона очолює.

Нагадаємо, Захарова - українська радянська гімнастка, олімпійська чемпіонка 1980 року, 12-разова чемпіонка СРСР і багаторазова володарка кубка України. Президент української федерації гімнастики з 2004 року.

Ukraine International Cup 2020 року - це єдиний національний Кубок зі спортивної гімнастики, який представляє Україну на міжнародному рівні. На сьогодні турнір має міжнародну кваліфікацію, яка зараховується учасникам в загальний бал Кубків Європи та світу.

Раніше "Коментарі" розповіли про сліпого спортсмена, перед яким вибачилося МОН.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися