Під Києвом відбудеться Чемпіонат світу з мотокросу

Що відомо про спортивну подію

Київська область вдруге прийматиме один з етапів Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів. Відповідне рішення ухвалила Federation Internationale de Motocyclisme, заявив мер Бучі Анатолій Федорук.

За його словами, вже оприлюднено календар змагань на наступний рік. Згідно з ним, Україна прийматиме четвертий етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів. Змагання відбудуться у Бучі 26 червня на мототрасі Спортивно-технічного клубу "Сона".

"Організатори повідомляють, що вже починають підготовку, аби змагання пройшли на високому рівні та достойно представили спортивну Україну у світі", — заявив Федорук.

Це буде друга подія світового масштабу у місті, нагадав мер Бучі. Він зазначив, що у місті розташована найкраща траса України. Вперше Чемпіонат світу з мотокросу у Бучі відбувся у 2019 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні роботи. Зокрема, тут зводять будівлю плавального комплексу. Зводити споруду олімпійського класу почали кілька місяців тому. Зараз на новому інфраструктурному об’єкті тривають земляні роботи та закладка фундаменту.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань та тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. Окрім того, у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися