У Києві розпочинається Чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів

У Києві пройде Чемпіонат світу зі стрибків у воду для юніорів, який мав пройти ще 2020 року

Про те, що Чемпіонат світу з цього виду спорту пройде в період 2-9 грудня 2021 повідомляє Федерація України зі стрибків у воду. Також відомо, що як місце для проведення змагань було обрано київський Центр спорту "Ліко".

Федерація України зі стрибків у воду також повідомляє, що як призи за перемогу та участь у змаганнях будуть розіграні комплекти нагород у кількості 25 штук, а отримають їх 260 учасників-вихідців з 25 країн. Загалом протягом чемпіонату буде проведено 17 фіналів.

У складі збірної України виступатиме 7 спортсменів: група А (спортсмени 2002-2004 років народження) буде представлена Ганною Арнаутовою, Данилом Коноваловим, Богданом Чижовським, а група Б, у якій виступають спортсмени 2005-2006 років народження – Олексієм Середою, Ксенією Байло, Данилом Аванесовим та Владиславом Климком.

Нагадаємо, що проведення Чемпіонату світу зі стрибків у воду було заплановано ще на кінець 2020 року, проте ситуація з коронавірусом перешкоджала цій події.

Відвідати чемпіонат уболівальники так само не зможуть у зв'язку з епідеміологічною ситуацією у світі, але зможуть підтримати спортсменів переглядом трансляції на сайті fina.tv та на каналі XSPORT.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що під Києвом пройде Чемпіонат світу з мотокросу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися