В урбан-парку на ВДНГ зіпсувалося покриття спортивних кортів (ФОТО)

Як та коли планують вирішити проблему

Відвідувачі Національного комплексу "Експоцентр Україна" (ВДНГ) скаржаться на зіпсоване покриття спортивних кортів в урбан-парку. Про це розповів генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін, передають "Коментарі".

За словами керівника "Експоцентру", відвідувачі справедливо нарікають на зіпсоване гумове покриття на баскетбольних та стрітбольних кортах урбан-парку. У закладі про цю проблему знають та обіцяють її вирішити. Мушкін припустив, що гумове покриття на спортивних кортах урбан-парку зіпсувалося через порушення технології підрядником, який поспішав виконати роботи у визначений строк.

"Підрядник є поважною відповідальною компанією на будівельному ринку України. Вони визнають що це їх відповідальність. Це гарантійний випадок. По гарантії все буде зроблено, як має бути", — запевнив генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін.

Керівник закладу додав, що через війну у підрядника є складнощі з фінансами, тож виконання гарантійних робіт доведеться зачекати. Мушкін вибачився перед відвідувачами за тимчасові незручності та висловив сподівання на розуміння ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" під час повномасштабної війни значно впала відвідуваність, водночас зросла популярність урбан-парку. Так, у порівнянні з минулим роком відвідуваність ВДНГ у травні впала на 60%, а у червні — на 50%, а це рівень 2017 року. Водночас, відкритий торік урбан-парк у червні цього року відвідали понад 130 тисяч людей, що на 15% більше, ніж у місяць відкриття торік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися