У Києві зросла кількість відвідувачів урбан-парку (ФОТО)

Громадський простір зараз популярніший, ніж до війни

У Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) під час повномасштабної війни значно впала відвідуваність, водночас зросла популярність урбан-парку. Про це розповів генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін, передають "Коментарі".

За словами керівника "Експоцентру", у порівнянні з минулим роком відвідуваність ВДНГ у травні впала на 60%, а у червні — на 50%. Мушкін зазначив, що це рівень 2017 року. Водночас, відкритий торік урбан-парк у червні цього року відвідали понад 130 тисяч людей.

"Це на 15% (!) більше, ніж у вересні минулого року, коли парк було відкрито. Тобто 55% усіх, хто відвідує ВДНГ, обов‘язково приходить в урбан-парк", — повідомив керівник Національного комплексу "Експоцентр Україна".

Над новітнім громадським простором торік спільно працювали влада, громада, приватні менеджери, урбаністи, команда ВДНГ та профільні експерти. Будівництво урбан-парку розпочали всередині серпня. Нова зона для активних занять спортом та відпочинку у Києві — лише перша частина анонсованого проєкту будівництва найбільшого в Україні спортивного комплексу.

"Попереду у нас ще чимало потужних корисних для наших громадян масштабних проєктів на кшталт урбан-парку. Вони зараз на паузі через тероризм та військову агресію РФ. Впевнений, що згодом ми повернемося до їх реалізації", — додав Мушкін.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что в Национальном комплексе "Экспоцентр Украина" открыли новые локации для семейного отдыха. Заработали локации, от которых в восторге и взрослые, и дети. Это "Планета бабочек" и Animal Park. Подробности и фото – в нашем материале.

Напомним, в Киеве все парки и скверы обследовали на взрывоопасные предметы и закрыли несколько локаций для посещения — где опасны зоны отдыха в столице.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися