У Київській області відбулася неймовірна спортивна подія (ВІДЕО)

В Ірпені відбулося трюкове шоу від найкращих BMX-райдерів України

Цієї суботи в Ірпені відбулася неймовірна спортивна подія - трюкове шоу від найкращих BMX-райдерів України. Про це повідомляє Ірпінська міська рада, передають "Коментарі".

Скейтпарк на Ірпінській набережній вперше став ареною для спортивного перфомансу всеукраїнського рівня.

"Юрій Ілющенко, Дмитро Зайцев та Ілля Степурський - одні з найкращих ВМХ райдерів України, неодноразові переможці всеукраїнських та світових змагань, райдери ПРО команди BMX магазину BIKESTUFF, члени Української BMX Федерації, представники команди RED BULL - вразили нас своїми трюками просто тут, на нашій улюбленій набережній", - йдеться у повідомленні.

Українські спортсмени завітали в місто-герой Ірпінь для популяризації екстремальних видів спорту та щоб надихнути молодь для нових досягнень. Захід був організований Ірпінською молодіжною радою при Ірпінському міському голові.

"Мета заходу - повернути великий спорт в Ірпінь після бойових дій на Київщині та мотивувати молодь Ірпеня займатися екстремальними видами спорту. Екстремальний спорт виховує стійкість, волю і жагу до перемоги", - зазначили у міськраді.

Нагадуємо, що в Дарницькому районі Києва з’явився безкоштовний майданчик для популярної в Європі гри - петанку. Приходити на майданчик для гри в петанк жителі можуть абсолютно безоплатно. Кожен охочий зіграти може звернутися до відповідальної особи, контакти якої зазначені на стенді біля майданчика, та отримати спорядження для гри під заставу. Правила можна прочитати на стенді, що встановлений поруч.

Як раніше писали "Коментарі", в Українському гідрометеорологічному центрі в Києві створили 3D мурал, який відображає важливість роботи гідрометеорологів, як під час війни, так і в мирному житті. Символіка муралу відображає різнобічні аспекти роботи гідрометеорологічної служби: прогнозування погодних умов, авіаційну метеорологію, гідрологічну та агрометеорологічну діяльність, моніторинг кліматичних змін, роботу центру з прогнозування наслідків радіаційних аварій та важливість міжнародної співпраці та підтримки в цій сфері.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися