На Київщині шукають підрядника для реконструкції стадіону

Що відомо про тендер

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації шукає підрядника для реконструкції стадіону в Обухові. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

На реконструкцію стадіону "Колос" в Обухові планують витратити 43 мільйони гривень. Він розташований на вулиці Калинова. Тендер на реконструкцію спортивної споруди оголосили 24 листопада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 10 грудня, а торги відбудуться через три дні. Реконструкцію стадіону "Колос" в Обухові мають виконати до 31 грудня 2022 року.

Окрім того, в Обухові триває капітальний ремонт дитячого садка. У місті ремонтують дитсадок "Веселка". Цей навчальний заклад в місті побудували у 1983 році. Його оновлюють в рамках національної програми "Велике будівництво". Завершити капітальний ремонт дитячого садка "Веселка" планують до кінця цього року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні роботи. Зокрема, тут зводять будівлю плавального комплексу. Зводити споруду олімпійського класу почали кілька місяців тому. Зараз на новому інфраструктурному об’єкті тривають земляні роботи та закладка фундаменту.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань та тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. Окрім того, у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися