На Київщині за 180 мільйонів побудують Льодову арену

Що відомо про новий спортивний об’єкт

В Ірпені почнуть будівництво Льодової арени та вже затвердили відповідний проєкт. Про це заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, новий спортивний об’єкт включили до національної програми "Велике будівництво". Зведення Льодової арени почнуть у наступному році. Міський голова Олександр Маркушин поінформував, що загальна вартість будівництва сягає близько 180 мільйонів гривень.

Левова частка фінансування закріплена за державним бюджетом. З бюджету Ірпеня на Льодову арену виділять 10% від загального кошторису. Цього тижня виділення коштів у розмірі 18 мільйонів гривень на Льодову арену розглянуть на сесії Ірпінської міської ради. Мер Ірпеня додав, що державне фінансування виділять у лютому. Новий інфраструктурний об’єкт побудують в Ірпені на вулиці Північній. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні роботи. Зокрема, тут зводять будівлю плавального комплексу. Зводити споруду олімпійського класу почали кілька місяців тому. Зараз на новому інфраструктурному об’єкті тривають земляні роботи та закладка фундаменту.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань та тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. Окрім того, у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися