Фестиваль лижників і сноубордистів втретє відбудеться у Києві

Минулої зими висота гірки для спортсменів складала біля 15 метрів - майже висота п'ятиповерхового будинку

У центрі столиці відбудуться спортивні змагання, на які запрошено лижників та сноубордистів України та світу.

Фестиваль Double Triple Snow Fest відбудеться 17-19 грудня 2021 р. біля Арки Дружби народів у Києві. Саме там буде вже втретє облаштовано сноупарк, в якому молодь долучиться до активних зимових видів спорту.

Програма фестивалю поділена на дві частини. Перша частина – для учасників з України – відбудеться у п'ятницю 17 грудня. Друга частина – міжнародний конкурс – у суботу та неділю 18-19 грудня. Міжнародна частина супроводжуватиметься прямою трансляцією, щоб закордонні вболівальники мали можливість спостерігати за змаганням. Обидві частини включають Air (стрибки) та Jib (їзда поза трасою) сесії. 

Загальний призовий фон змагань складає 16 тис. євро, які будуть поділені між чотирма номінаціями і трьома спеціальними призами. 

Номінації і призи:

- SNOWBOARD / Jib та FREESKI / Jib - по сім призових місць, за перше - 3 тис. євро;

- SNOWBOARD / Air та FREESKI / Air - по п'ять місць, за перше - 1 тис. євро.

Інформація щодо нагород вказана лише для чоловіків, для жінок – буде пізніше, якщо набереться команда з більше п'яти спортсменок.

Спеціальні призи:

- Best Style (у кожній категорії);

- Snowboard Best Trick Wallride;

- Freeski Best Trick Wallride.

Реєстрація учасників фестивалю завершилась 30 листопада. Тепер організатори "Дабл Тріпл Snow Fest" запрошують їх долучитись до змагань, дотримуючись при цьому протиепідмічних вимог: для допуску до старту буде вимірюватись температура та проводитиметься поверхневий огляд щодо симптомів хвороби. Також організатори радять мати при собі результат ПЛР-тесту, зробленого за 48 годин до старту.

Так як Київ поки що знаходиться у "червоній зоні", глядачів на фестиваль не допускатимуть. Але організатори стежитимуть за поточними оголошеннями МОЗ і повідомлять про зміни. Крім того обіцяють відкрити обмежену онлайн-реєстрацію для гостей, яких запросять окремо через ел. пошту.

Видання "Коментарі" раніше повідомляло, що у Києві у центрі монтують каток - адресу можна дізнатись за посиланням.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися