Несприятливий прогноз оголосили по Києву та області: подробиці

Якою сьогодні буде погода

Синоптики попереджають про продовження несприятливих погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

“У найближчі 2-3 години з утриманням до кінця доби 7 травня по м. Києву та Київській області очікується гроза, шквал, 15-20 метров за секунду. І рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні.

Щодо погодних умов синоптики повідомили, що сьогодні очікується хмарна погода з проясненнями, прогнозується короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний з переходом на північний, 7-12 метрів за секунду, подекуди шквали, 15-20 метрів за секунду. Температура по області коливатиметься в межах 17-22 градусів тепла, по  Києву 18-20 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погода приносить неприємні сюрпризи. Уже в розпалі травень, однак погода різко змінюється і синоптики поки не прогнозують потепління. В Українському гідрометеорологічному центрі оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища в Київській області.

“Вночі 8, 9 та 10 травня на поверхні ґрунту заморозки 0-5°. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні Укргідрометцентру. 

Читайте також про зміни, які відбулися у Київському зоопарку - там облаштували новий авіарій. У зоопарку прихистили двадцять папуг, врятованих під час повномасштабної війни. Детальніше про нове житло пернатих, читайте за посиланням.

Несприятливі погодні умови у Києві та області спостерігалися і у понеділок. Також прогнозували грози та шквальний вітер. 


Джерело: https://t.me/uhmc2022/2458


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися