У Київській області збудують нові школи

У яких населених пунктах почнуть роботи

У Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

У рамках національної програми "Велике будівництво" у населених пунктах Київської області збудують дві нові школи, в одній добудують корпус, а ще два навчальних заклади капітально відремонтують. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

У селі Гора новий навчальний заклад буде розташований на вулиці Центральна, 3. Школа буде розрахована на 24 класи та зможе прийняти 600 учнів. У Чабанах школу почнуть будувати на вулиці Юності, 5. Новий корпус добудують у школі №13 у селищі міського типу Гостомель. У селищах Проців і Святопетрівське проведуть реконструкцію шкіл.

Торік у Київській області капітально відремонтували школи у Яготині, Тетієві, Пашківці та Вовчкові, а також зробили термомодернізацію будівлі школи у селищі Жоравка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені готують до відкриття дитячий садочок із власним басейномОкрім того, у Броварах триває будівництво нової школи на тисячу учнів. Навчальний заклад знаходиться на вулиці Симона Петлюри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися