У Київській області анонсували відкриття дитсадка з басейном (ФОТО)

Як виглядає новий дошкільний навчальний заклад

В Ірпені готують до відкриття дитячий садочок на сотні дітей. Про це розповів голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області Микола Ляшенко, передають "Коментарі".

За його словами, відкриття дитячого садочку "Віночок" заплановано на травень цього року. Дошкільний освітній заклад знаходиться в Ірпені на вулиці Київська, 18. Будувати дитсадок із власним басейном почали торік у квітні. Зараз тут завершують внутрішньо-оздоблювальні роботи, у басейні встановили устаткування й очисні системи, а також закінчили викладати мозаїку.

Протягом зими у закладі планують завершити всі внутрішні роботи. Весною будуть облаштувати двір та ігрові майданчики. Новий дитячий садок зможе прийняти 375 дітей. Загалом в Ірпені цього року планують відкрити три дошкільних навчальних заклади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нового дитячого садка під Києвом.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок № 454.

Окрім того, у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Майкл

5 січня 2022, 09:24

Работать в садиках некому.Специалистов с дошкольным образованием почти нет. Платят мизер.Люди увольняются. Кто этот бассейн обслуживать будет?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися