Під Києвом збудують дитячий садок на майже триста місць

Що відомо про будівельні роботи

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нового дитячого садка під Києвом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Будівництво дитячого дошкільного закладу на 280 місць планується у Києво-Святошинського району Київської області. Будівлю дитячого садка зведуть у селищі Гатне на вулиці Космонавтів. У цьому населеному пункті зараз будується житловий комплекс "Озерний" та інші новобудови. Збудувати у Гатному дитсадок намагаються з 2018 року.

Новий тендер оголосили 24 листопада. Пропозиції до участі в аукціоні прийматимуть до 10 грудня, торги призначені на 13 грудня. На нове будівництво дитячого садка готові витратити понад 79 мільйонів гривень. За ці гроші передбачено проведення демонтажу тимчасових споруд виробничого та допоміжного призначення, будівництво та ремонт "під ключ" з урахуванням потреб дітей з інвалідністю. Дитячий заклад має бути повністю обладнаний меблями та необхідною технікою. Підрядник має виконати будівельні роботи та ремонт об’єкт до 31 грудня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нових пологового та лікувального відділень у Борисполі.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок №454.

Окрім того, у селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Це буде єдиний дошкільний навчальний заклад у цьому населеному пункті. А у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися