У селищі під Києвом будують дитячий садок (ФОТО)

Це буде єдиний освітній заклад у населеному пункті

У селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

За його словами, зараз в селі Лебедівка у Вишгородському районі Київської області дошкільного закладу немає. Через це місцеві мешканці змушені відвозити дітей на навчання до Вишгорода чи Києва. Обласна влада виправляє ситуацію, зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін. Він повідомив, що в рамках національної програми "Велике будівництво" в Лебедівці до кінця року планують завершити реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок. Володін таож оприлюднив світлини, як тривають будівельні роботи на новому навчальному закладі дошкільної освіти.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на території школи № 111 будують сучасний стадіон. Тут вже облаштували покриття на баскетбольному та волейбольному майданчиках. Будівельні роботи ведуть у чотирьох зонах. На території нового шкільного стадіону вкладають плитку на тротуарі, де потім встановлять трибуни з лавами. Окрім того, на полі для мініфутболу вкладають штучне покриття. Також готують основи під покриття на майданчику для гри в теніс і під футбольне поле.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. У парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера стане урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися