У Дніпровському районі Києва готують до відкриття дитсадок (ФОТО)

Дошкільний заклад капітально ремонтують з 2020 року

У Дніпровському районі Києва розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок №454. Про хід виконання ремонтних робіт розповіли у Дніпровській районній державній адміністрації (РДА), передають "Коментарі".

Дошкільний заклад капітально ремонтують на вулиці Березняківській, 26-а. Роботи тут почалися ще у 2020 році за кошти столичного бюджету. Днями виконання ремонтних робіт перевірили представники місцевої влади та столичної мерії.

Під час капітального ремонту будівель та прибудинкових територій оновлюють приміщення десяти груп дитячого садка. Також реконструкцію проводять у харчоблоку, медичній частині, спортивній та актовій залах. На об’єкті міняють покрівлю, вікна та двері. У дошкільному закладі вже відновили систему водопостачання та провели благоустрій території. Зараз тут тривають внутрішні ремонтні роботи. Дитячий садок розрахований на десять груп дітей, з них одна — інклюзивна та дві — ясельні. Дату відкриття дитячого садочку №454 у Дніпровській райдержадміністрації не повідомили. 

Окрім того, у Дарницькому районі Києва невдовзі відкриють новий сучасний дитячий садок. Заклад дошкільної освіти № 741 Дарницького району столиці капітально ремонтують. Ясла-садок розташований на проспекті Бажана, 7Є. Після реконструкції тут з’явиться міні-стадіон та унікальний дитячий театр.

Нагадаємо, за словами мера Києва Віталія Кличка, столиця практично впоралась з чергою в дитячі садки завдяки тому, що за останні роки побудували або реконструювали 33 освітні заклади. Торік у Києві побудували або повністю реконструювали чотири дитсадки.

Читайте також, як у Києві можна отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі дошкільної або базової середньої освіти. У Департаменті освіти і науки Київської міської державної адміністрації пояснили механізм компенсації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися