На Дарниці відкриють сучасний дитячий садок (ФОТО)

У навчальному закладі буде міні-стадіон і дитячий театр

У Дарницькому районі Києва невдовзі відкриють новий сучасний дитячий садок. Про це повідомили у Дарницькій районній державній адміністрації столиці, передають "Коментарі".

Заклад дошкільної освіти № 741 Дарницького району Києва капітально ремонтують. Ясла садок розташований на проспекті Бажана, 7Є. Після реконструкції тут з’явиться міні-стадіон та унікальний дитячий театр.

У дитсадку вже оновили харчоблок сучасним технологічним обладнанням. Освітній заклад укомплектовують меблями за індивідуальними кресленнями з вбудованими ігровими комплексами.

На прилеглій території побудували дитячі майданчики та тривають роботи з благоустрою. Крім того, у яслах облаштували футбольне поле та встановили грядки для проведення пізнавальних занять із вирощування городини. Відкрити заклад дошкільної освіти планують цього року.

Нагадаємо, за словами мера Києва Віталія Кличка, столиця практично впоралась з чергою в дитячі садки завдяки тому, що за останні роки побудували або реконструювали 33 освітні заклади. Торік у Києві побудували або повністю реконструювали чотири дитсадки.

Читайте також, як у Києві можна отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі дошкільної або базової середньої освіти. У Департаменті освіти і науки Київської міської державної адміністрації пояснили механізм компенсації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білій Церкві тривають роботи з реконструкції стадіону школи-інтернату. За даними Київської обласної державної адміністрації, загальна вартість реконструкції стадіону, який знаходиться на території спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, складає майже 9,3 млн грн. Проєкт повністю реалізується за кошти бюджету Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

25 липня 2021, 21:30

Не современный, а комфортный, такой, как и должен быть. Современный, где будут обучать и растить детей по новой программе, используя инновационные ресурсы, экспериментальные методики при участии педагогов-новаторов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися