У Київській області оновлюють школу-інтернат (ВІДЕО)

Тривають роботи з реконструкції стадіону навчального закладу у Білій Церкві

У Білій Церкві тривають роботи з реконструкції стадіону школи-інтернату. Як оновлюють навчальний заклад, показали на офіційній сторінці державної програми "Велике будівництво", передають "Коментарі".

За даними Київської обласної державної адміністрації, загальна вартість реконструкції стадіону, який знаходиться на території спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, складає майже 9,3 млн грн. Проєкт повністю реалізується за кошти бюджету Київської області.

З початку ремонтних робіт на стадіоні влаштували нове покриття поля та його огородження. Окрім того, підрядники наприкінці травня виконали асфальтні підготовчі роботи під бігові доріжки та встановили трибуни. Як тривають роботи з реконструкції стадіону спортивної школи-інтернату у Білій Церкві зараз, можна подивитися на відео.

Нагадаємо, у Білій Церкві реконструювали приймальне відділення міської лікарні. Як воно виглядає після реконструкції, показали на офіційній сторінці державної програми "Велике будівництво".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через привласнення бюджетних коштів, виділених на ремонт тренувальної бази "Льодовий стадіон", судитимуть посадовця та підрядника. До суду скерували обвинувальний акт. За даними слідства, директор фірми-підрядника змовився з колишнім керівником ДП "Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту "Льодовий стадіон" під час капітального ремонту будівель та тенісних кортів. На об’єкті мали створити національний тенісний центр. Проте обвинувачені підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, довідку про їх вартість та витрати, а роботи насправді не завершені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися