Як виглядає відремонтована лікарня у Білій Церкві (ФОТО)

У Білій Церкві показали приймальне відділення після ремонту

У Білій Церкві реконструювали приймальне відділення міської лікарні. Як воно виглядає після реконструкції, показали на офіційній сторінці державної програми "Велике будівництво", передають "Коментарі".

За даними Київської обласної державної адміністрації, у 2020 році в регіоні стартувала модернізація приймальних відділень у 12 медичних установах. Навесні на семи об'єктах ремонтні роботи вже завершили. Ремонтні роботи у приймальному відділенні Білоцерківської міської лікарні № 2 були завершені в кінці червня 2021 року.

Крім того, в Київській області модернізували приймальне відділення у Борисполі, а також лікарнях Вишгорода, Броварів, Іванкова, Макарова та Миронівки. Усі приймальні відділення в Україні ремонтують по стандартах доступності для маломобільних груп населення. У лікарнях встановлюють не тільки пандуси на вході, а й "теплі бокси" для зручних заїздів карет "швидкої допомоги".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському міському центрі нефрології та діалізу капітально ремонтують приміщення. Зараз тривають ремонтні роботи у відділеннях унікальної медустанови.

З вересня 2020 року до червня цього року тут працювало єдине в Києві опорне відділення для лікування від коронавірусу хворих нефрологічного профілю. На початку 2021 року заклад отримав ліцензію, а в березні в ньому здійснили першу трансплантацію нирки. Приміщення лікарні не ремонтували понад 50 років.

Читайте також, як під час ремонту змінюється траса "Київ - Знам'янка" і дивіться фото на порталі "Коментарі". Автодорога Н-01 "Київ - Знам'янка" починається зі столиці України й проходить по території Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність близько 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ - Знам'янка" стартували у травні цього року.

Нагадаємо, в Київській області цілодобово триває ремонт траси "Київ - Харків - Довжанський".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися