У Борисполі збудують нове пологове відділення

На проєкт готові витратити майже 139 мільйони гривень

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нових пологового та лікувального відділень у Борисполі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Підрядника з будівництва пологового та лікувального відділень у Борисполі шукають вдруге. Тендер оголосили 19 листопада після того, як відхилили пропозиції двох учасників торгів. Пропозиції до участі в аукціоні можна було подати до 25 листопада. Аукціон призначено на 6 грудня.

На нове будівництво пологового та лікувального відділення готові витратити майже 139 мільйонів гривень. За ці гроші передбачено проведення будівельних робіт від розриття котлованів, закладки фундаменту та будівництва з ремонтом приміщень до постачання необхідного медичного обладнання та благоустрою території.

Медичні заклади у Борисполі будуть розташовані по вулиці Котляревського, 1-Г та 1-Д. Підрядник має виконати будівельні роботи та ремонт об’єктів до 31 грудня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухові капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

Нагадаємо, у Миронівці будують спортивно-оздоровчий комплекс. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 

Дивіться також, як у Переяславі відремонтували центральну лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися