На Київщині будують новий оздоровчий комплекс (ФОТО, ВІДЕО)

Цей заклад буде єдиним для мешканців Миронівки

У Миронівці у рамках національної програми "Велике будівництво" триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. Як тривають роботи над новим закладом, показали у Київській обласній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними Київської облдержадміністрації, у Миронівській громаді поки що немає жодного спортивного комплексу. Новий оздоровчий заклад будують для місцевих мешканців з дотриманням новітніх будівельних та теплозберігаючих технологій.


Новий спортивний комплекс зможе приймати 246 осіб на день. Планується, що заклад працюватиме в три зміни. На цьому об’єкті проводитимуть як тренування, так і спортивні змагання. Завершити будівельні роботи на спортивно-оздоровчому комплексі в Миронівці обіцяють до кінця цього року.

Нагадаємо, у Бучі завершують будівництво Академії спорту, яку планують відкрити до Дня Незалежності України. В спортивному комплексі будуть спортивна та тренажерні зали. На території закладу також розташовані два міні-футбольних поля, баскетбольний, багатофункціональний майданчики та майданчик для занять зі strit-файту. Вартість будівництва Академії спорту становить майже 108,5 мільйонів гривень. Спортивний комплекс зможе обслуговувати 570 на день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластеру стане урбан-парк.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися