Під Києвом завершують будівництво Академії спорту (ВІДЕО)

З’явилося відео, як виглядає спортивний комплекс, що готують до відкриття

У Бучі завершують будівництво Академії спорту, яку планують відкрити до Дня Незалежності України. Відео, як виглядає заклад зараз оприлюднили на офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

В Академії спорту буде спортивна та тренажерні зали. На території закладу також розташовані два міні-футбольних поля, баскетбольний, багатофункціональний майданчик і майданчик для занять зі strit-файту. За даними Київської обласної державної адміністрації, вартість будівництва Академії спорту становить майже 108,5 мільйонів гривень. Спортивний комплекс зможе обслуговувати 570 осіб за день.

В Академії спорту планують проводити змагання з олімпійських видів спорту. Тут також проходитимуть заняття з баскетболу, волейболу, великого тенісу, гандболу та мініфутболу. Відкрити спортивний заклад планують до 30-річча Дня Незалежності України, проте точна дата відкриття поки що невідома. 


Нагадаємо, у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластеру стане урбан-парк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за привласнення коштів, виділених на ремонт державної тренувальної бази "Льодовий стадіон", судитимуть посадовця та підрядника. За даними слідства, директор фірми-підрядника змовився з колишнім керівником ДП "Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту "Льодовий стадіон" під час капітального ремонту будівель і тенісних кортів. На об’єкті мали створити національний тенісний центр. Проте обвинувачені підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, довідку про їх вартість та витрати.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися