У Броварах з’явиться нове відділення лікарні (ФОТО)

Представники Київської обласної ради перевірили як тривають роботи з реконструкції

У Броварах представники Київської обласної ради перевірили як тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної ради, передають "Коментарі".

Центр "Дитяча лікарня" у Броварській багатопрофільній клінічній лікарні зараз демонтують. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. Як тривають роботи у будівлі медичного закладу, перевірили голова Київської обласної ради Наталія Гунько, її заступниця Тетяна Семенова, депутат обласної ради Сергій Потрясаєв і заступниця голови Броварської районної ради Валентина Шульга.

Головний лікар Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк повідомив, що після того, як поряд із лікарнею звели багатоповерхівку, через зсув ґрунту будівля інфекційного відділення почала вкриватися тріщинами. Наприкінці 2020 року проєкт реконструкції медзакладу включили до програми капітального будівництва. Це відділення є резервним для Київської області у випадках спалаху інфекційних хвороб.

В інфекційному відділенні чотири окремі входи. Це дозволяє приймати пацієнтів із різними інфекціями одночасно. У закладі на 60 пацієнтів також є бокси з окремими входами з вулиці для хворих на коронавірус. Проте є проблема з відсутністю місць для паркування та максимально близько до відділення батьки дітей не можуть під’їхати. Голова Київської обласної ради Наталія Гунько пообіцяла розв'язати цю проблему. Реконструкцію інфекційного відділення Броварської лікарні планують завершити до кінця цього року. 

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

У Миронівці у рамках національної програми "Велике будівництво" триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. У парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера стане урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися