У Переяславі відремонтували центральну лікарню (ФОТО)

У медичному закладі також встановили нове обладнання

У Переяславській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування капітально відремонтували приймальне відділення. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

Медичний заклад у Переяславі оновлювали в рамках президентської програми "Велике будівництво". Під час робіт реконструювали частину приміщень першого поверху терапевтичного корпусу лікарні та перепланували кабінети.

У Переяславській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування замінили інженерні мережі, влаштували системи автоматичної пожежної сигналізації, вентиляції та подачі кисню. Окрім того, у медичному закладі встановили нове діагностичне обладнання — це рентгенівська система, комп’ютерний томограф, та два монітори пацієнта.

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

У Миронівці у рамках національної програми "Велике будівництво" триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. Центр "Дитяча лікарня" у Броварській багатопрофільній клінічній лікарні зараз демонтують. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися