Знов цвітуть тюльпани. Де їх подивитися

Дендропарк "Добропарк", що знаходиться неподалік Києва, анонсував своє відкриття з 1 травня.

"Очікуємо на розквіт тюльпанів та сонячні дні!", - йдеться у повідомленні парку на сторінці в ФБ.

Тюльпани Добропарк
Тюльпани Добропарк
Тюльпани Добропарк

Площа "Добропарку" - 400 футбольних полів, на території є озера. У дендропарку висадили понад 1 мільйон тюльпанів, 44 тисячі дерев і кущів, 13 газонів. Перших свої відвідувачів парк зустрів торік, але на різнокольорове "море-поле" тюльпанів більшість могла подивитися лише на фотографіях, бо через карантині обмеження, відвідування парку було заборонено.

А хто не зможе вибратися наживо, то зможе помилуватися краєвидами парку на відео. У 20-х числах квітня на території парку відбулися зйомки кліпу до піснеспіву "Христос Воскрес". Олександр Пономарьов разом з найвідомішими українськими артистами виконали пісню 12 мовами, аби ії змогли слухати і католики, і православні в усьому світі. Співали: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, DZIDZIO, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Злата Огнєвіч, Наталія Холоденко, Віктор Павлик.

Добропарк
Добропарк

Прем’єра кліпу запланована на 2 травня.

Де: Макарівський район, 29 км Житомирської траси

Квитки: дорослий 150 грн, дитячий (віком від 5 до 14) 80 грн.

Як добратися:
"Із 1 травня на Київщині в тестовому режимі запустять новий автобусний маршрут між Києвом і туристичним об’єктом "Добропарк", - повідомила заступниця керманича Київщини Тетяна Щербак.  "Над його розробкою працювали фахівці управління туризму та управління пасажирських перевезень КОДА на прохання мешканців регіону".

Автобус курсуватиме від метро Житомирська до "Добропарку" з 10 до 18 години, щогодини.

У зворотному напрямку з 12 до 20. Квиток в один бік коштує 30 грн.

 Тюльпани

"Співоче" на Печерську

А от відкриття виставки тюльпанів організатори перенесли на 7 травня. Про цю виставку "Коментарі" розповідали.

Бо, за словами садівників: "Ці квіти полюбляють сонце та теплу температуру. У зв'язку з прохолодною погодою, ми вирішили трішки перенести відкриття, щоб відвідувачі змогли насолодитися красою повноцінно". До цієї виставки вони готувалися заздалегідь, тюльпани були висадженні ще у жовтні місяці.

700 тисяч тюльпанів 30 сортів квітуватимуть принаймні два тижні. Крім того адміністрація парку повідомила, що оновила інфраструктуру локацій і створили нові розважальні зони.

Де: вул. Лаврська, 31.

Квитки: дорослий 100 грн, дитячий 25грн. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися