700 тисяч тюльпанів можна побачити на «Співочому» з 1 травня

Печерський ландшафтний парк "Співоче" буде відкритий для відвідувачів з 1 травня

Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ директор компанії-оператора парку "Співоче" Денис Погорєлко.

"Ми будемо працювати як парк, з дотриманням суворих обмежувальних карантинних заходів. Нам дуже хочеться, щоб українці побачили цю красу на власні очі, зробили декілька хороших фото, погуляли на свіжому повітрі та отримали заряд позитиву. Але турбота про гостей у нас на першому місці, тому сподіваємося на розуміння і просимо всіх дотримуватися встановлених правил"

Для створення казкових тюльпанових композицій  дизайнери та агрономи висадили більш ніж 700 тисяч квітів 30 різних сортів.

Окрім тюльпанів в парку можна помилуватися нарцисами, ірисами, крокусами, мускарі та іншими багаторічними весняними квітами.

Організатори наголошують, що у зв'язку з коронавірусними обмеженнями  на локації  обов’язковими є: дотримання соціальної дистанції, носіння захисних масок чи респіраторів, вимірювання температури на вході.

Поціновувачі квітів радіють можливості побачити рідкісні тюльпани, але нарікають, що без відкриття вільного проїзду громадським транспортом, буде складно потрапити на печерські пагорби.

"Обов'язково приїду, ну або в крайньому разі, якщо метро не відкриють, прийду, правда, півдня йти доведеться", - пише на сторінці парку в ФБ киянка Віра Некряч.

На минулорічну виставку тюльпанів взагалі не пускали глядачів, вона пройшла в онлайн форматі.

Де: вул. Лаврська,31.

Коли: з 1 травня.

Квитки: на сайті парку актуальних цін немає

Раніше "Коментарі" писали, що ВДНГ попрохала киян передивитися сімейні фотоальбоми задля порятунку паркових скульптур.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися