На зайняття з йоги запрошують до ботанічного саду у Києві

Що відомо про програму

Національний ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України запрошує усіх охочих на зайняття з йоги. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на програму організаторів.

Кожне зайняття з йоги у столичному ботанічному саду триває понад три години. Це дозволяє учасникам відпустити напруження та дихати на повні груди через цілісну роботу над своїм тілом та емоційним станом. Зайняття проводять з Хатха йоги, а також медитацію, чайні церемонії та цвяхостояння. Участь в них безкоштовна, але організатори будуть вдячні за фінансову допомогу. Частину зібраних коштів направляють на потреби Збройних Сил України.

Найближчі зайняття з йоги у ботанічному саду Києва відбудуться 9, 16 та 30 липня, а також можна записатися на13 та 20 серпня, 3, 10 та 17 вересня. Учасників зустрічають в 7:45 в ботсаду на станції метро "Дружби народів" біля центрального фонтану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Читайте також, де басейн під відкритим небом відкривають у парку під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися