"Леді-смерть": уродженка Київської області стала персонажем відомої комп'ютерної гри (ФОТО, ВІДЕО)

Американські журналісти прозвали героїню "Леді-смерть"

Учасниця Другої світової війни, яка народилася в місті Біла Церква, що на Київщині, стала прототипом одного з персонажів у грі Call of Duty: Vanguard. Про це повідомляє видання "Без Табу", посилаючись на сайт "Сьогодні".

Так, за інформацією джерела, персонажа гри змалювали з героя Радянського Союзу Людмили Павличенко. В Call of Duty: Vanguard вона постане в ролі дівчини-снайпера.

picture

Фото - Без Табу

Нещодавно в мережі був опублікований тизер комп'ютерної гри Call of Duty: Vanguard в Королівській битві Warzone. В кінці дівчина-снайпер непомітно стріляє в одного з переможців битви. Вона одягнена у радянську військову форму, а в її руках - гвинтівка часів Другої світової війни.

Зазначимо, що Людмила Павличенко народилася у 1916 році. Будучи молодою дівчиною, вона за власною ініціативою вирушила на фронт. Там дівчина закінчила снайперські курси.

Американські журналісти прозвали Павличенко "Леді-смерть". Таке прізвисько їй дали через те, що під час війни вона вбила 309 ворожих солдатів. До слова, з них 36 виявилися снайперами.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що київський фотограф Олена Фоков вирішила показати, як красиві онкохворі діти. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Мережі з'явилося відео з бекстейджа знімання фільму в Київській області. Зйомки відбувалися на природних локаціях (ліси, річка, долина), в існуючих замках і фортецях, у відновлених будівлях і на побудованих із нуля декораціях. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися