Молодий хлопець з Київської області виграв 3,6 млн доларів в турнірі по Dota 2

Переможець виявився наймолодшим учасником The International 10

У столиці Румунії місті Бухаресті відбувся головний турнір по Dota 2 - The International 10. Призовий фонд склав 40 млн доларів. Одним з переможців став 18-річний Ілля Мулярчук з міста Буча, що на Київщині. Про це повідомляє видання Tribuna.

Ілля Мулярчук виявився наймолодшим учасником ігрового турніру. Відзначається, що в ході турніру хлопцеві вдалося зробити три ремпейджи (коли один гравець поодинці вбиває п'ятьох ворогів поспіль). До слова, за всю історію плей-офф The International було всього 6 ремпейджів. Після закінчення турніру 18-річний уродженець Бучі став одним з переможців і виграв 3,6 млн доларів.

Вперше в Dota 2 хлопець почав грати у 2013 році. З того часу це стало його справжнім захопленням. Він став багато часу проводити в грі. За словами Іллі, припиняє грати тільки після 10-15 ігор, а це займає приблизно 10 годин. Потім деякий час Мулярчук відпочиває, дивлячись серіали, після чого переглядає записи своїх ігор, виписуючи в блокнот цікаві моменти.

До слова, подарував The International 10 головний перформанс, почавши турнір з яскраво-червоним волоссям і поголившись під нуль в плей-офф. Сам же Ілля зазначив, що таким чином "приніс жертву богу Доти.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що уродженка Київської області стала персонажем відомої комп'ютерної гри. Американські журналісти прозвали героїню "Леді-смерть". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що модель з Києва, котра відкрила показ Prada в Мілані, розповіла, скільки можна заробити на подіумі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися