Модель з Києва, яка відкрила показ Prada в Мілані, розповіла, скільки можна заробити на подіумі

Дівчина назвала суму, яка може заробити модель на показах за кордоном

Українська модель родом з Києва Христина Пономар в одному зі своїх останніх інтерв'ю розповіла про свій заробіток і про те, як потрапила в модельне агентство і відкрила показ Prada в Мілані.

За словами Христини, коли їй було 15 років її помітила директор модельного агентства, коли та разом з мамою йшла в магазин у Києві. Жінка підійшла до Христини та запропонувала спробувати себе в моделінгу. Мати дівчини каже, що не перешкоджала і дала дочці розвиватися у цій сфері. До слова, до цього модель хотіла стати вчителем.

За п'ять років у модельній сфері дівчина зустрілася з відомим брендом лише один раз. Італійський агент запропонував моделі підстригти волосся. Однак Христина відмовилася. Через рік вона все ж оновила зачіску і відразу Prada покликали її на кастинг. До цього Пономар три роки ходила на всі кастинги Prada, але вони їй відмовляли. Новий образ дівчини допоміг їй здобути більшу популярність і здійснити свою мрію з відкриттям показу Prada в Мілані.

Також Пономар розповіла, що одну зйомку в Азії моделі-початківцю можуть заплатити від 500 до 1000 доларів. Однак варто враховувати, що з цієї суми 30% забере закордонне агентство, 10% - материнське агентство і ще 10% - податки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що дизайнер з Києва розповіла, що у моді цієї осені. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Оля Полякова буде своїм коштом лагодити дах собі й сусідам. Артистка вирішила взяти ініціативу у свої руки та оплатити ремонт даху відразу в кількох під'їздах. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися