Ремонт в столичній квартирі Полякової: співачка за свій рахунок буде лагодити дах собі і сусідам (ФОТО)

Артистка вирішила взяти ініціативу в свої руки і оплатити ремонт даху відразу в декількох під'їздах

Відома українська співачка Оля Полякова показала в Stories в Instagram шокуючі кадри з даху її будинку в Печерському районі. Поп-діва української естради заявила, що бере все у свої руки та оплачує ремонт даху у своєму і сусідніх трьох під'їздах.

picture

Вперше співачка розповіла про те, в якому стані знаходиться її квартира, на початку 2021 року підкріплюючи інформацію фотографіями. Як виявилося, в будинку сильно протікає дах. Бездіяльність комунальних служб призвело до обвалу стелі у квартирі Полякової. Крім цього, на стелях в інших кімнатах величезні патьоки, що значно впливає на їх зовнішній вигляд. До того ж артистка відзначала, що проблеми з протіканням даху позначаються на її дорогому ремонті у квартирі.

picture

Вчора в одній зі своїх Stories співачка заявила, що буде робити ремонт за свій рахунок в своєму під'їзді, а також в трьох інших.

picture

"Це кран, який, нарешті, лагодить мою дах. Подивіться на мою бідну квартиру, поки тут проходить ремонт. Це дах, яка в цьому році впала моїм дітям на голову. Я зараз роблю ремонт на даху", - зазначила співачка.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів, що співачка з Київської області отримала травму під час зйомок нового кліпу. Детальніше читайте в нашому матеріалі 

Також видання повідомляло, що в Києві жорстоко побили відомого музиканта. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися